Най-големия наркобос в България

Бойко Борисов стои на върха на пирамида в разпространението на дрога у нас. Това заяви пред Нова телевизия бивш наркодилър и зависим от дрогата. Той бе категоричен, че с идването си на власт бившият премиер е започнал поредица от акции по залавяне на конкуренцията си, за да осъществи контрол върху търговията с дрога.

„Но така беше по-добре, имаше йерархия, шефове, сега всеки бачка за себе си”, коментира още той.По думите му преди е имало монопол от „бандитчета”, които не са позволявали на всеки дилър да продава наркотици. „Сега не са те, ами са полицаите. Отиваш, снасяш си няколко процента и ти правят такъв чадър, че никой не може да те пипне. Сега те внасят наркотиците, те ги прекарват, съхраняват и разпределят, защото са непроследими”, разказва мъж, пожелал лицетому да не се снима с камера.

А че Борисов стои зад каналите за дрога, които минават през страната ни за Западна Европа, се носят слухове отдавна. Според лица от ъндърграунда Христофорос Аманатидис – Таки избягал от страната ни през 2008 година, тъй като бил предупреден от високо ниво, че Бойко Борисов най-вероятно ще спечели парламентарните избори и ако не се покрие, за него ще последва арест.

По време на управлението на Борисов бе задържан и Евелин Банев – Брендо, който е сочен за ключова фигура в търговията с дрога в международен план. Последният бе осъден на 20 години затвор в Италия, а в момента северната ни съседка Румъния също му готви обвинение за трафик на хероин.

Източник: Брадва

Ако Ви е харесала статията и Ви е била полезна, моля споделете я с Вашите приятели и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Ако Ви е харесала статията, моля споделете я и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Коментар по Най-големия наркобос в България

  1. Разпределението на наркотиците в София се държи от 9 наркобоса, като столицата условно се разделя на девет.

Вашият коментар