Невероятна грандиозна гола фотосесия съблече хиляди балерини по света (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

В новия проект на фотографа Джордан Метър хиляди балерини по целия свят се съблякоха за една наистина грандиозна фотосесия.

Снимките, демонстриращи изяществото на телата им и красота на танца, са направени на фона на градове в САЩ, Канада и Европа, предава „Дейли Мейл“.

Авторът на проекта разкрива, че снимките на една фотография са отнемали по-малко от минута, защото репетирал преди това с танцьорите и им показвал какви пози трябва да заемат.

Всички снимки са част от албума на Джордан Метър Dancers After Dark („Танцьори след тъмнината“), който ще бъде пуснат в продажба на 18 октомври.

По думите на самия Метър полицията прекъсвала над 40 пъти снимките. Артистите се съгласили да работят с известния фотограф независимо от това, че често на улиците било много студено.

Източник: www.livenovini.com

Ако Ви е харесала статията и Ви е била полезна, моля споделете я с Вашите приятели и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона на фейсбук и БГ топ! Благодарим Ви!

BGtop

 

Ако Ви е харесала статията, моля споделете я и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Вашият коментар