Някой още да не е разбрал, че ЕС се управлява от олигофрени!?!

dsc_0069Не мога да забравя една сълзлива и преднамерено-прочувствена реплика в духа на евроатлантическите ценности – „Хора. Посрещат хора.“ С тези думи моя позната беше изразила искрената си радост и възхищение под снимки от гарата във Виена, на които австрийците посрещаха с балони и сладки първите влакове от голямата вълна „бежанци“ през това лято. Опитах се да кажа нещо в обратната посока, но бях словесно съсечена на мига. А това е една образована и интелигентна жена.

Истината, която виждах на снимките, беше друга:

„Хора. Посрещат палачи.“

Тогава осъзнах за последно и окончателно, че тук става въпрос за нищо по-малко от масово полудяване. За страшна диагноза, за нова болест, която е обхванала целия европейски континент. И вече нямаше сила, която да спре тази пандемия, наречена „толерантност“. Докато не се плати с най-жестоката цена – с кръв.

А нашите шарлита, милите, и те даваха всичко от себе си, за да бъдат в крак с европейската мода. Още в началото на януари се прекръстиха набързо на шарлита и това беше върхът в тяхната истерично-лигава метаморфоза. Ние, останалите, които отказвахме да се възхищаваме на самоубийственото безумие на европейския „елит“, бяхме обявени за грозни националисти, фашисти и нацисти.

Днес има ли още някой, който да не е разбрал, че Европа се управлява от откровени олигофрени?!

Още ли сте шарлита?!

Да ви припомня ли карикатурите от последния пресен брой на „Шарли Ебдо“, чрез които шарлитата не само че не спряха да се подиграват с взривения над Египет руски самолет, ами продължиха да го правят още по-настървено?

Ето ги.

Вижте ги хубаво.

Неподправено, натурално порно.

sharli14

sharli14a

Това е днес Франция. Това е Шарли. Това е Европа. Безнадеждно, отчайващо болна.

Писахме много за това. Мислещите хора и в България, и по света изписаха тонове думи. Вложиха тонове енергия. Не и не.

Като малоумни, изпаднали в транс, толерантните повтаряха мантрата: „Хора. Посрещат хора.“

На ви сега хора.

При това милиони.

Вече нищо не може да ги спре.

Както написа днес мой приятел – „Благодаря ви, драги толерасти, защитници на новия идеал „прегърни кретен – разнообрази си гена“. Вашите болни фантазии за пъстра Европа се сбъдват със страшна сила.“

Да, адът се сбъдна. И цената е платена.

А дали след тази цена ще се случи изтрезвяване, зависи от всеки един от нас. От това да изчистим докрай съзнанието си и да запазим трезвия си разсъдък. Да изискаме смело адекватни действия от управляващите. Да го изискаме твърдо, настоятелно и без право на отказ.

Не разчитайте нито на държавата да сети сама да направи нещо, нито на ЕС, приятели. Управляват ни луди. И нито европейският „елит“, нито неговите малоумни бг-клакьори осъзнават дори днес за какво става въпрос:

ЗА ВОЙНА!

Животът ни зависи от самите нас!

Източник: Обекти; Автор: Христина Христова

Ако Ви е харесала статията и Ви е била полезна, моля споделете я с Вашите приятели и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Ако Ви е харесала статията, моля споделете я и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Вашият коментар