Пребиха журналиста Димитър Върбанов

Журналистът от „Господари на ефира” Димитър Върбанов е пребит от служители на склад за търговия на едро във Велико Търново, научи „Янтра ДНЕС”. В обекта през юни бяха открити 15 тона храни с изтекъл срок за годност, а в предаването излъчиха репортажи по тема. Оказа се, че служителите на фирмата преетикират стоките.

Инцидентът в репортера е станал около 17 часа тази вечер. Димитър Върбанов и екипът му заедно със служители на Стопанска полиция са отишли на внезапна проверка в склада, за да проверят дали порочната практика продължава. На входа обаче журналиста посрещнали трима мъже от фирмата, които са го сграбчили и хвърлили с все сила на 2-3 метра. При падането той е получил травми на главата и ръцете. Свидетели на случката веднага повикали екип на спешна помощ. Медиците са откарали репортера във великотърновската болница на обстоен преглед.

Весела КЪНЧЕВА

Източник: www.dnesbg.com

Ако Ви е харесала статията и Ви е била полезна, моля споделете я с Вашите приятели и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона на фейсбук и БГ топ! Благодарим Ви!

BGtop

Ако Ви е харесала статията, моля споделете я и гласувайте за нашия сайт от лайк бутона в дясната колона и бгТоп бутона най-долу! Благодарим Ви!

Вашият коментар