Публикации на читатели

В страниците на вестниците, лъскавите списания, интернет сайтовете, телевизионните предаваният, навсякъде накъдето да погледнеш в светлината на прожекторите са поставени личности и не толкова личности, хора, които са известни с някакво свое качество, творение или просто, защото са известни. В един момент осъзнавам, че това не е целият свят. Това дори не е светът. Това е проекцията на медиите в моето съзнание. Проекция на капитала стоящ зад медии върху моето съзнание.

Това ли са най-добрите музиканти, най-добрите лекари, най-добрите …?!?! Едва ли. Това са най-известните, най-спонсорираните, най-напудрените.

Има българи, които са известни извън пределите на България и напълно непознати на българската публика. Има професионалисти в работата си, които тънат в неизвестност и погубват своя талант.

Публикации на читателите е рубрика целяща да даде трибуна на не толкова известните творци, изпълнители, професионалисти в работата си.

Изпращайте ни статии, снимки, записи на неизвестни творци – Ваши приятели, познати, съседи, съученици. Нека тяхното творчество да стане известно и достъпно за всички нас.

Изпращайте ни стари рецепти за вкусни и здравословни храни, стари рецепти за чудодейни елексири и цярове. Три зърна зрял боб спират разтройство, както никое друго лекарство. По-евтино, по-ефективно, по-безвредно, но непознато за обикновения човек.

Моля, попълнете формата и натиснете бутона "Изпратете съобщението"

Вашият коментар